Biologische certificaten

BIOLOGISCHE GECERTIFICEERDE COSMETICA

Geoderm is in 1998 opgericht met als doel het verschaffen van cosmetica van hoogwaardige, biologische kwaliteit. De biologische, cosmetische producten van GEODERM bestaan geheel uit natuurlijke stoffen, afkomstig van ecologische en/of biologische gewassen. Hierbij worden stoffen van synthetische oorsprong vermeden. Het productieproces is vriendelijk voor het milieu. Er wordt tijdens de gehele productieketen intensief op kwaliteit gecontroleerd.


GEODERM is het eerste gecertificeerde bedrijf in Spanje voor natuurzuivere en biologische producten

GEODERM is het eerste gecertificeerde bedrijf in Spanje voor natuurzuivere en biologische cosmetica producten en daardoor onderscheidend van andere gecertificeerde producten die van elders in Europa afkomstig zijn

De producten van GEODERM zijn meer dan cosmetica. Het zijn niet alleen 100% natuurlijke en organische producten van goede kwaliteit. De producten zijn speciaal geformuleerd om de huid haar balans, elasticiteit en stralende en gevoede teint terug te geven. GEODERM is toegewijd aan de gezondheid van de huid en altijd op zoek naar balans tussen mens en natuur. Met aan de ene kant het unieke DELOUR complex dat hydrateert en ervoor zorgt dat de huid haar stevigheid en elasticiteit behoudt. Aan de andere kant gebruikt GEODERM de mogelijkheden van natuurlijke essentiële oliën, waaronder aromatherapie, in de zoektocht naar de natuurlijke balans van een gezonde huid. Het resultaat is de ontwikkeling van organische producten die zorgen voor de huid, de huid hydrateren, mooier maken en voeden, zonder schade te veroorzaken en zonder toevoeging van synthetische stoffen die de huid kunnen irriteren of beschadigen. Met als enig doel het bereiken van een mooie, gezonde, gehydrateerde, stralende en gezonde huid.


HET BDIH CERTIFICAAT

BDIH is de federatie van industriële en commerciële farmaceutische bedrijven voor dieetproducten, voedingssupplementen en cosmetica.

Alle GEODERM producten zijn beloond met dit prestigieuze BDIH certificaat. Het BDIH certificaat garandeert dat tijdens het productieproces respect wordt getoond voor het milieu. Bovendien is het een verklaring dat sprake is van een maximaal respect voor de consument en dat een uitgebreide beoordeling heeft plaatsgevonden ten aanzien van de natuurlijke stoffen in de producten die van superieure, biologische kwaliteit dienen te zijn.

HET BDIH certificaat


Onderzoek en Ontwikkeling

We blijven werken en zijn toegewijd aan balans tussen mens en natuur. Ons team is altijd op zoek naar 100% natuurlijke bescherming ten behoeve van een gezonde en vrij ademende huid.


 • Natuurlijk en biologisch BDIH certificaat
 • Het unieke DELOUR complex
 • 100% natuurlijke
 • 100% biologisch
 • Product met biologisch certificaat
Hoe kom ik meer te weten over het certificeren van biologische cosmetica?

Raadpleeg nu Geoderm en een deskundige zal uw vragen beantwoorden op het gebied van de certificaten van de natuurlijke en biologische Geoderm cosmetica producten.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten