Hydraterende Crème Normale of Gemengde Huid

Onze huid staat voortdurend onder stress, veroorzaakt door zowel interne als externe factoren, waardoor de functie van beschermende barrière verzwakt. Hierdoor krijgt de huid de neiging tot uitdrogen en dreigt haar natuurlijke evenwicht te verliezen.

Je huid leeft. Er is geen betere manier om te zorgen dat de natuurlijke balans terugkeert dan met behulp van natuurzuivere producten vol leven en energie.

GEODERM heeft een crème ontwikkeld die zorgt voor hydratatie van de normale huid en die het natuurlijke evenwicht van de huid behoudt. Daarbij heeft het een voedend effect op de drogere zones van de gemengde huid en reguleert het overmatige talgproductie in de zogenaamde T-zone die over voorhoofd, neus en kin loopt.

Hydraterende Crème Normale of Gemengde Huid

100% natuurlijke en biologische cosmetica producten: Hydraterende Crême Normale of Gemengde Huid.

Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk.

+ Actieve ingrediënten

 1. Jojoba-olie: Afgezien van de uitstekende verzachtende eigenschappen voor de huid die hydratatie en zachtheid verschaffen, is Jojoba-olie essentieel voor de diepe hydratatie van het stratum corneum (de hoornlaag) van de huid. Jojoba-olie creëert een vetvrije lipide laag, die vergelijkbaar is met het effect van een minerale olie
 2. Royal jelly: Bevat een hoog gehalte aan vitaminen, waarvan met name vitamine B6 de ophoping van vet in de huid voorkomt. Onnatuurlijke glans wordt tegengegaan en de huid ziet er beter uit. Royal jelly vertraagt het verouderingsproces van de huid en verbetert de vochtbalans en elasticiteit door de aanwezigheid van vele voedingsstoffen en sporenelementen.
 3. Hamamelis virginiana: Bevat tanninen, glycosiden en hamamelina. Hamamelis bezit het vermogen de balans van de hydro-lipide laag van de huid te herstellen en de verwijding van de poriën te reguleren (samentrekkend effect).
 4. Propolis: Is zeer effectief in het geval van opeenhoping van vet en beïnvloedt de weefselregeneratie. Daarnaast heeft Propolis antioxidant eigenschappen en neutraliseert vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor cellulaire veroudering
 5. Vitamine E: Is een krachtig antioxidant en vochtinbrengende vitamine die beschermt tegen oxidatie van de huid. De combinatie met vitamine C (synergetische werking) verhoogt het antioxidant effect en de cellulaire regeneratie
 6. DELOUR complex: Het unieke DELOUR complex bestaat uit de actieve antioxidanten uit Galactoarabinan, verkregen uit naaldbomen in het noorden van de Verenigde Staten en uit Palmera de Açai, van de inheemse Açai palmbomen in Zuid-Amerika. Het reguleert vochtverlies en beschermt de huid tegen de inwerking van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken.
 7. Vitamine C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Aan alle GEODERM samenstellingen is deze belangrijke antioxidant toegevoegd.

+ Resultaten

De natuurlijke balans van de huid herstelt zich. Het vochtgehalte van de huid blijft behouden, met een zacht, stevig en elastisch resultaat.

Onnatuurlijke glans en overtollige talgproductie, geproduceerd door de zogenaamde T-zone, verdwijnen. Droge zones van de karakteristieke gemengde huid worden diep gehydrateerd.

Het resultaat is een mooie, zachte huid, zonder onnatuurlijke glans en met een perfecte vochtbalans gedurende de hele dag.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020