Hydraterende Crème Droge Huid

Samengesteld uit planten en plantaardige oliën van 100% organische origine met als primaire functie de huid te hydrateren tot in de diepere lagen, gedurende de hele dag.

De huid hervindt haar optimale staat van hydratatie en blijft glad en elastisch. Het strakke gevoel verdwijnt, evenals jeuk en rode vlekjes.

GEODERM heeft een aantal plantaardige oliën geselecteerd die het juiste vochtgehalte herstellen. De toegepaste plantextracten voorkomen vochtverlies in het stratum corneum (hoornlaag) van de huid.

Hydraterende Crème Droge Huid

100% natuurlijke en biologische cosmetica producten: Hydraterende Crème Droge huid | Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk

(natuurlijke hydraterende crème droge huid, biologische hydraterende crème droge huid.)

+ Actieve ingrediënten

 1. Shea boter: Is een krachtig hydraterend en voedselrijk bestanddeel. Dankzij de rijkdom aan onverzadigde vetzuren, is het een natuurlijke celgenerator met verzachtende eigenschappen. Shea boter zorgt voor een herstructurering van de huid met meer stevigheid en natuurlijke gladheid.
 2. Olijfolie: Is een uitzonderlijk verzachtend en antioxidatief bestanddeel. Het is zeer rijk aan oliezuur en andere vetzuren die in combinatie met de overige componenten de verzachtende eigenschappen versterkt.
 3. Rijstextract: Is bekend om de verzachtende en voedende eigenschappen voor de huid.
 4. Rode wijnstok: Samen met het actieve DELOUR complex voorkomt Rode wijnstok, dat rijk is aan antioxidanten en polyphenolen, het vroegtijdig verschijnen van rimpels en expressielijntjes.
 5. Vitamine E: Is een krachtig antioxidant en vochtinbrengende vitamine die beschermt tegen oxidatie van de huid. De combinatie met vitamine C (synergetische werking) verhoogt het antioxidant effect en de cellulaire regeneratie.
 6. Het unieke DELOUR complex bestaat uit de actieve antioxidanten uit Galactoarabinan, verkregen uit naaldbomen in het noorden van de Verenigde Staten en uit Palmera de Açai, van de inheemse Açai palmbomen in Zuid-Amerika. Het reguleert vochtverlies en beschermt de huid tegen de inwerking van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken.
 7. Jojoba-olie: Afgezien van de uitstekend verzachtende eigenschappen voor de huid die hydratatie en zachtheid verschaffen, is Jojoba-olie essentieel voor de diepe hydratatie van het stratum corneum (de hoornlaag) van de huid. Jojoba-olie creëert een vetvrije lipide laag, die vergelijkbaar is met het effect van een minerale olie.
 8. Zoete Amandelolie: Dankzij de belangrijke voedende en verzachtende eigenschappen ontvangt de huid een diepe hydratatie, zelfs in het geval van ernstig beschadigde plekken.
 9. Avocado-olie: De rijkdom aan natuurlijke oliën, mineralen, eiwitten en vitaminen maakt Avocado-olie zeer effectief bij de behandeling van de droge huid. Het dringt diep de huid in en kalmeert, onderhoudt en beschermt de huid tegen uitdroging en veroudering.
 10. Rozenbottelolie: Wordt ook wel de bloem van de jeugd genoemd. Het is een olie die rijk is aan meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren met belangrijke herstellende eigenschappen voor de huidweefsels.
 11. Vitamine C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Aan alle GEODERM samenstellingen is deze belangrijke antioxidant toegevoegd.

+ Resultaten

De huid is optimaal gehydrateerd en gevoed. De huid vindt haar verloren elasticiteit terug en krijgt een mooie uitstraling.

Het resultaat is een zachtere en gladdere huid gedurende de hele dag.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020