Biologische shampoo

Ook uw haar is het biologisch verzorgen waard!

De eerste belangrijke stap bij de algemene huidverzorging is de dagelijkse reiniging. GEODERM heeft producten ontwikkeld voor persoonlijke hygiëne die zorgvuldig zijn samengesteld om de huid en haarverzorging zonder irritaties of schadelijke bijwerkingen te laten geschieden.

De actieve ingrediënten in onze producten voor persoonlijke verzorging worden rechtstreeks uit de natuur betrokken. Alle gebruikte polyglucosiden en glycosiden veroorzaken geen irritatie, zijn verenigbaar met de structuur van de huid, zacht en volkomen biologisch afbreekbaar.

GEODERM shampoo bevat de beste werkzame ingrediënten om het haar te herstellen en de natuurlijke glans, zachtheid, flexibiliteit en vitaliteit terug te verkrijgen. Haarwortels en hoofdhuid worden verzorgd en gerevitaliseerd.

Biologische shampoo

100% natuurlijke en biologische cosmetica producten: Shampoo | Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk

(Biologische shampoo, Natuurlijke shampoo)

+ Actieve ingrediënten

 1. Avocado-olie: De rijkdom aan natuurlijke oliën, mineralen, eiwitten en vitamines A, B en D, EH, K, PP maakt avocado-olie zeer effectief bij de behandeling van de huid. Dringt diep in de huid door, kalmeert, onderhoudt en beschermt de huid door op te treden tegen uitdroging en veroudering.
 2. Honing: In honing bevinden zich meer dan zeventig verschillende substanties: aminozuren en stikstofhoudende stoffen, monosachariden, sucrose en organische zuren, antioxidanten vitamines zoals vitamine C, oplosbare vitaminen uit de B-groep, pantotheenzuur ( B5), enzymen. Al deze componenten maken honing ideale voeding voor weefsels. Honing activeert tevens de lokale microcirculatie
 3. Kamille recutita: Verzacht en houdt de huid soepel na de behandeling met GEODERM shampoo.
 4. Vitamine C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Deze belangrijke antioxidant is aan alle GEODERM samenstellingen toegevoegd
 5. DELOUR complex: Het unieke DELOUR complex bestaat uit de actieve antioxidanten uit Galactoarabinan, verkregen uit naaldbomen in het noorden van de Verenigde Staten en uit Palmera de Açai, van de inheemse Açai palmbomen in Zuid-Amerika. Het reguleert vochtverlies en beschermt de huid tegen de inwerking van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken
 6. Galactoarabinan: Is een actief multifunctioneel extract van de Noordamerikaanse coniferen. Een essentieel onderdeel om vochtverlies in de opperhuid te reguleren. Samen met het actieve DELOUR complex voorkomt Galactoarabinan, dat rijk is aan antioxidanten en polyphenolen, het vroegtijdig verouderen van de huid.
 7. Ginkgo biloba: Bevordert de microcirculatie, gaat veroudering van de huid tegen en beschermt de bloedvaten.
 8. Honingextract: Is rijk aan mineralen, vitaminen en enzymen. Het bevordert de zachtheid en voedt de huid.
 9. Jojoba-olie: Afgezien van de uitstekende verzachtende eigenschappen voor de huid die regulering van de vochtbalans verschaffen, is Jojoba olie van essentieel belang voor de diepe hydratatie van de stratum corneum lipide laag ( hoornlaag) van de huid. De olie creëert een vetvrije lipide laag die vergelijkbaar is met het effect van minerale olie.
 10. Calendula: Is rijk aan fytosterolen, saponinen en bètacaroteen. Het heeft een kalmerende en beschermende werking op de huid.

+ Resultaten

Een gezonde en mooie huid, klaar voor een diepe hydratatie. Het haar zelf glanst veel meer; heeft volume, vitaliteit en flexibiliteit. De shampoo beschermt de haarwortels en bevordert de micro-circulatie in de hoofdhuid.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020