Biologische Oogcontour Crème

GEODERM heeft een unieke hydratatietechnologie ontwikkeld die op een vriendelijke en efficiënte manier zorgt dat de vochtbalans in de hoornlaag van de huid wordt hersteld. Dit gebeurt door de toepassing van een hydro-lipide evenwicht dat juist voor het delicate gebied rondom de ogen belangrijk is.

Juist omdat dit gebied zo gevoelig is, verstoren te vette (lipide) crèmes de natuurlijke balans van de huid door het creëren van het tegenovergestelde effect. Dit betekent dat een te vette crème de vorming van wallen onder de ogen door vochtophoping juist bevordert.

Biologische Oogcontour Crème

100% natuurlijke en biologische cosmetica producten: Oogcontour Crème | Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk

(Biologische oogcontour crème, Natuurlijke oogcontour crème)

+ Actieve ingrediënten

 1. Rhodiola rosea: Is rijk aan flavonoïden, phenylpropanoïden en phenolverbindingen. De verscheidenheid en de concentratie van de actieve ingrediënten in deze plant spelen een essentiële rol bij de behandeling van cellulaire stress.
 2. Kola noot: Draagt bij aan de behandeling van cellulaire stress. Het is rijk aan vitaminen uit het B-complex, mineralen en sporenelementen die effectief optreden tegen cellulaire stress. Hierdoor wordt de huid gevoed en behoudt het haar zachtheid en elasticiteit.
 3. Vitamine E: Is een krachtig antioxidant en vochtinbrengende vitamine die beschermt tegen oxidatie van de huid. De combinatie met vitamine C (synergetische werking) verhoogt het antioxidant effect en de cellulaire regeneratie.
 4. Vitamine C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Aan alle GEODERM samenstellingen is deze belangrijke antioxidant toegevoegd.
 5. DELOUR complex: Het unieke DELOUR complex bestaat uit de actieve antioxidanten uit Galactoarabinan, verkregen uit naaldbomen in het noorden van de Verenigde Staten en uit Palmera de Açai, van de inheemse Açai palmbomen in Zuid-Amerika. Het reguleert vochtverlies en beschermt de huid tegen de inwerking van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken.
 6. Rode wijnstok: Samen met het actieve DELOUR complex voorkomt Rode wijnstok, dat rijk is aan antioxidanten en polyphenolen, het vroegtijdig verschijnen van rimpels en expressielijntjes.
 7. Ginkgo biloba: Bevordert de microcirculatie, gaat veroudering tegen en beschermt de bloedvaten.
 8. Honingextract: Is rijk aan mineralen, vitaminen en enzymen. Het bevordert de zachtheid en voedt de huid.
 9. Jojoba-olie: Afgezien van de uitstekende verzachtende eigenschappen voor de huid die hydratatie en zachtheid verschaffen, is Jojoba-olie essentieel voor de diepe hydratatie van het stratum corneum (de hoornlaag) van de huid. Jojoba-olie creëert een vetvrije (lipide) laag, die vergelijkbaar is met het effect van een minerale olie.
 10. Calendula: Is rijk aan fytosterolen, saponinen en bètacaroteen. Het heeft een kalmerende en beschermende werking op de huid.

+ Resultaten

De ogen zijn minder gezwollen. Wallen onder de ogen verminderen en donkere kringen en tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Rimpels en lijntjes worden afgezwakt en zijn daardoor minder zichtbaar.

Het resultaat is een goed gehydrateerde, stralende, mooie huid die vrij is van rimpels.

[html format="full_html" style_margin_top="50px" different_values="0"]

[/html] [row] [col desktop="4" different_values="0" tablet="6"] [html format="full_html" different_values="0"]
Geoderm kwaliteit
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
[/html] [/col] [col desktop="4" different_values="0" tablet="6"] [html format="full_html" different_values="0"]
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

[/html] [/col] [col desktop="4" different_values="0" ] [html format="full_html" different_values="0"]
Natuurlijke producten

Natuurlijke producten Geoderm (Natuurlijke & Biologische)

[/html] [/col] [/row] [row] [col phone="12" tablet="6" desktop="6" wide="6" different_values="0"] [html format="full_html" different_values="0"]
Geoderm Vivaness 2016

Vivaness 2016. International Trade Fair for Natural Personal Care

Stand Geoderm: 615 Hall 7A. 10 - 13 February 2016.

[/html] [/col] [/row]