Biologische Handcrème

Samengesteld uit plantaardige oliën en plantextracten van 100% organische oorsprong. Het primaire doel is de huid te hydrateren tot in de diepere lagen en deze vochtbalans gedurende de hele dag te handhaven.

GEODERM handcrème bevat speciale extracten om de huid grondig te voeden en te hydrateren, zodat cellualire oxidatie actief wordt bestreden. De handcrème helpt tevens bij het voorkomen van pigmentvlekken op de huid

GEODERM handcrème trekt snel in en voelt niet vettig aan.

Biologische Handcrème

100% natuurlijke en biologische cosmetica: Handcrème | Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk

+ Actieve ingrediënten

 1. Shea boter: Is een krachtig hydraterend en voedselrijk bestanddeel. Dankzij de rijkdom aan onverzadigde vetzuren, is het een natuurlijke celgenerator met verzachtende eigenschappen. Shea boter zorgt voor een herstructurering van de huid met meer stevigheid en natuurlijke gladheid.
 2. Olijfolie: Is een uitzonderlijk verzachtend en antioxidatief bestanddeel. Het is zeer rijk aan oliezuur en andere vetzuren die in combinatie met de overige componenten de verzachtende eigenschappen versterkt.
 3. Levadura de cerveza: aporta gran cantidad de nutrientes esenciales tanto para el estrato córneo superficial como para las capas más profundas de la piel. Vitaminas del complejo B, aminoácidos, minerales y oligoelementos.
 4. Vitamine E: Is een krachtig antioxidant en vochtinbrengende vitamine die beschermt tegen oxidatie van de huid. De combinatie met vitamine C (synergetische werking) verhoogt het antioxidant effect en de cellulaire regeneratie.
 5. Vitamine C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Aan alle GEODERM samenstellingen is deze belangrijke antioxidant toegevoegd.
 6. DELOUR complex: Het unieke DELOUR complex bestaat uit de actieve antioxidanten uit Galactoarabinan, verkregen uit naaldbomen in het noorden van de Verenigde Staten en uit Palmera de Açai, van de inheemse Açai palmbomen in Zuid-Amerika. Het reguleert vochtverlies en beschermt de huid tegen de inwerking van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken.
 7. Jojoba-olie: Afgezien van de uitstekende verzachtende eigenschappen voor de huid die hydratatie en zachtheid verschaffen, is Jojoba-olie essentieel voor de diepe hydratatie van het stratum corneum (de hoornlaag) van de huid. Jojoba-olie creëert een vetvrije (lipide) laag, die vergelijkbaar is met het effect van een minerale olie.
 8. Zoete Amandelolie: Dankzij de belangrijke voedende en verzachtende eigenschappen ontvangt de huid een diepe hydratatie, zelfs in het geval van ernstig beschadigde plekken.
 9. Tarwekiemolie: Is rijk aan vitamine E en staat bekend om haar vermogen vrije radicalen te vangen. Op deze manier levert Tarwekiemolie een belangrijke bijdrage aan het proces van antiveroudering van de huid. Tarwekiemolie bevat tevens vitaminen uit het B-complex, vitamine A en K, mineralen, fosfolipiden, zink en essentiële sporenelementen die fungeren als antioxidant.

+ Resultaten

De huid herwint haar optimale vochtbalans en de elasticiteit wordt hersteld. De huid is gevoed en heeft een mooie uitstraling.

Het resultaat is een duurzame, zachte en gladde huid die niet vettig aanvoelt.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020