Biologische gezichtslotion

GEODERM gezichtslotion bevat een selectie van actieve ingrediënten die na het reinigen van het gezicht de poriën sluiten en het stratum corneum (hoornlaag) van de huid een zachte en natuurlijke uitstraling geven.

Samentrekkend effect.

Na het reinigen of scrubben van de huid moet ervoor worden gezorgd dat de poriën niet blijvend worden blootgesteld aan vervuiling en stof. Een behandeling met GEODERM gezichtslotion is belangrijk om de huid voor te bereiden op de daarop volgende voedende en hydraterende GEODERM behandeling.

Biologische gezichtslotion

100% natuurlijke en biologische cosmetica producten: Gezichtslotion

+ Actieve ingrediënten

 1. Calendula: Is rijk aan fytosterolen, saponinen en bètacaroteen. Het heeft een kalmerende en beschermende werking op de huid.
 2. Kamille recutita: Verzacht en houdt de huid soepel na de scrub behandeling met GEODERM gezichtsscrub
 3. Hamamelis virginiana: Bevat tanninen, glycosiden en hamamelina. Hamamelis bezit het vermogen de balans van de hydro-lipide laag van de huid te herstellen en de verwijding van de poriën te reguleren (samentrekkend effect).
 4. DELOUR complex: Het unieke DELOUR complex bestaat uit de actieve antioxidanten uit Galactoarabinan, verkregen uit naaldbomen in het noorden van de Verenigde Staten en uit Palmera de Açai, van de inheemse Açai palmbomen in Zuid-Amerika. Het reguleert vochtverlies en beschermt de huid tegen de inwerking van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken.
 5. Haverextract: Is een uitstekende huidverzachter.
 6. Aloe Vera Barbadensis Bevat derivaten zoals aloëmodina, aloïne en alionadosis A en B. De rijkdom van glutaminezuur, asparaginezuur, ascorbinezuur, aminozuren en vitaminen uit het B-complex, maakt het een unieke antioxidant. Aloë vera werkt verzachtend, revitaliserend en regenererend voor de huid.
 7. Paardekastanje: Bevordert de lokale microcirculatie.
 8. Ginseng: De actieve ingrediënten van de ginsengwortel zijn zo complex dat ze gewoonlijk in de biochemie als ginsenoiden worden bestempeld.
 9. Vitamine E: Is een krachtig antioxidant en vochtinbrengende vitamine die beschermt tegen oxidatie van de huid. De combinatie met vitamine C (synergetische werking) verhoogt het antioxidant effect en de cellulaire regeneratie.
 10. Vitamine C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Aan alle GEODERM samenstellingen is deze belangrijke antioxidant toegevoegd.

+ Resultaten

Een perfect klaargestoomde huid om te hydrateren en te voeden met overige producten van GEODERM.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020