Biologische Bodymilk

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. De huid is verantwoordelijk voor de bescherming van de rest van het lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan externe of interne invloeden, verzwakt de functie van de huid als beschermende barrière. De huid krijgt de neiging uit te drogen en haar natuurlijke evenwicht te verliezen. Het is daarom noodzakelijk het vochtgehalte op peil te houden, zodat de huid soepel en gezond blijft.

GEODERM heeft een bodymilk ontwikkeld die vetloos hydrateert. Hierdoor wordt de beschermende invloed van de huid hersteld en krijgt het haar voedende en regenererende eigenschappen terug.

Biologische Bodymilk

100% natuurlijke en biologische cosmetica producten: Bodymilk | Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk

( Biologische bodymilk, Natuurlijke bodymilk)

+ Actieve ingrediënten

 1. Shea boter: Is een krachtig hydraterend en voedselrijk bestanddeel. Dankzij de rijkdom aan onverzadigde vetzuren, is het een natuurlijke celgenerator met verzachtende eigenschappen. Shea boter zorgt voor een herstructurering van de huid met meer stevigheid en natuurlijke gladheid.
 2. Olijfolie: Is een uitzonderlijk verzachtend en antioxidatief bestanddeel. Het is zeer rijk aan oliezuur en andere vetzuren die in combinatie met de overige componenten de verzachtende eigenschappen versterkt.
 3. Vitamine E: Is een krachtig antioxidant en vochtinbrengende vitamine die beschermt tegen oxidatie van de huid. De combinatie met vitamine C (synergetische werking) verhoogt het antioxidant effect en de cellulaire regeneratie.
 4. Jojoba-olie: Afgezien van de uitstekende verzachtende eigenschappen voor de huid die hydratatie en zachtheid verschaffen, is Jojoba-olie essentieel voor de diepe hydratatie van het stratum corneum (de hoornlaag) van de huid. Jojoba-olie creëert een vetvrij (lipide) laag, die vergelijkbaar is met het effect van een minerale olie.
 5. Zoete Amandelolie: Dankzij de belangrijke voedende en verzachtende eigenschappen ontvangt de huid een diepe hydratatie, zelfs in het geval van ernstig beschadigde plekken.
 6. Vitamine C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Aan alle GEODERM samenstellingen is deze belangrijke antioxidant toegevoegd.

+ Resultaten

Maximale vochtregulatie zonder vettig gevoel.

GEODERM bodymilk wordt snel opgenomen waardoor de huid weer zacht en glad aanvoelt. Door dagelijks gebruik van GEODERM bodymilk wordt de huid gestimuleerd de natuurlijke hydro-lipide huidlaag te onderhouden. De huid krijgt een gezonde kleur en straalt.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020