Biologische Bodygel met Aloë Vera en Rozenbottelolie

GEODERM bodygel met Aloë vera en Rozenbottelolie is een beschermende en herstellende gel die gebaseerd is op de belangrijke eigenschappen van Aloë Vera en Rozenbottelolie. Deze bodygel geeft een diepe hydratatie en voeding aan de huid die aan extreme omstandigheden is blootgesteld.

De bodygel met Aloë vera en Rozenbottelolie werkt ten eerste op het niveau van de hoornlaag (stratum corneum) door de beschermende functie van deze huidlaag te versterken. Ten tweede creëert Aloë vera samen met rozenbottelolie een filmlaagje op de huid dat de waardevolle voedingsstoffen van de rozenbottelolie transporteert en aanlevert.

Biologische Bodygel met Aloë Vera en Rozenbottelolie

100% natuurlijke en biologische cosmetica Bodygel met Aloë vera en Rozenbottelolie | Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk

(biologische aloë vera gel, biologische rozenbottelgel, natuurlijke aloë vera gel, natuurlijke rozenbottelge). 

+ Actieve ingrediënten

  1. Aloë vera barbadensis sap: Bevat derivaten zoals aloëmodina, aloïne en alionadosis A en B. De rijkdom van glutaminezuur, asparaginezuur, ascorbinezuur, aminozuren en vitaminen uit het B-complex, maakt het een unieke antioxidant. Aloë vera werkt verzachtend, revitaliserend en regenererend voor de huid.
  2. Rozenbottelolie: Wordt ook wel de bloem van de jeugd genoemd. Het is een olie die rijk is aan meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren met belangrijke herstellende eigenschappen voor de huidweefsels.
  3. Carrageen: Is een rubberachtige stof uit zeewier die rijk is aan polysachariden. Het helpt bij het creëren van een dunne, beschermende laag.
  4. Maïszetmeel extract: Is een intens verzachtend ingrediënt dat rijk is aan aminozuren, polysacchariden, vitaminen en mineralen.

+ Resultaten

Bescherming, herstel en hydratatie van de huid, die aan extreme omstandigheden is blootgesteld, zoals invloeden van externe factoren (zon, kou of regen). De bodygel is tevens te gebruiken als aftersun, vochtinbrengende gel, aftersun, peeling en na een dermabrasie behandeling.

Het geeft optimale ondersteuning voor het behoud van de hydro-lipide huidlaag.

GEODERM KWALITEIT
  • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
  • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
  • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
  • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
  • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
  • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020