Biologische Antrimpel Vrème

GEODERM heeft zich als doel gesteld actieve ingrediënten te vinden die rijk zijn aan stoffen die zorgen voor een optimale hydratatie van de stratum corneum (hoornlaag) van de huid.

ayudan a la piel a luchar contra el envejecimiento prematuro. Voor GEODERM antirimpel crème is een reeks van plantaardige oliën en natuurlijke extracten geselecteerd. Deze zijn rijk aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, flavonoïden en fenolen. Samen met het het actieve DELOUR complex helpen deze stoffen in de strijd tegen het vroegtijdig verouderen van de huid.

Biologische Antrimpel Vrème

100% natuurlijke en biologische cosmetica producten: Antirimpel Crème | Natuurlijke en biologische cosmetica van het gecertificeerde Geoderm merk

( Biologische antirimpel crème, Natuurlijke antirimpel crème)

+ Actieve ingrediënten

 1. Tarwekiemolie: Is rijk aan vitamine E en staat bekend om haar vermogen vrije radicalen te vangen. Op deze manier levert Tarwekiemolie een belangrijke bijdrage aan het proces van antiveroudering van de huid. Tarwekiemolie bevat tevens vitaminen uit het B-complex, vitamine A en K, mineralen, fosfolipiden, zink en essentiële sporenelementen die fungeren als antioxidant.
 2. Notenolie: Is rijk aan vitaminen, waaronder vitamine E, mineralen, sporenelementen en vetzuren.
 3. Jojoba-olie: Afgezien van de uitstekende verzachtende eigenschappen voor de huid die hydratatie en zachtheid verschaffen, is Jojoba-olie essentieel voor de diepe hydratatie van het stratum corneum (de hoornlaag) van de huid. Jojoba-olie creëert een vetvrije (lipide) laag, die vergelijkbaar is met het effect van een minerale olie.
 4. Ginkgo biloba: Bevordert de microcirculatie, gaat veroudering tegen en beschermt de bloedvaten.
 5. Rozenbottelolie: Wordt ook wel de bloem van de jeugd genoemd. Het is een olie die rijk is aan meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren met belangrijke herstellende eigenschappen voor de huidweefsels.
 6. Galactoarabinan: Is een actief multifunctioneel extract van de Noordamerikaanse coniferen. Een essentieel onderdeel om vochtverlies in de opperhuid te reguleren. Samen met het actieve DELOUR complex voorkomt Galactoarabinan, dat rijk is aan antioxidanten en polyphenolen, het vroegtijdig verouderen van de huid.
 7. Komkommer (Curcumis sativus): Is rijk aan vitamine C, provitamine A, thiamine (vitamine B1), pectine, mucine, aminozuren en mineralen, zoals zink en selenium. Komkommer hydrateert, vermindert rimpels en verzacht en verjongt de huid.
 8. Ginseng: De actieve ingrediënten van de ginsengwortel zijn zo complex dat ze gewoonlijk in de biochemie als ginsenoiden worden bestempeld.
 9. Vitamina E: Is een krachtig antioxidant en vochtinbrengende vitamine die beschermt tegen oxidatie van de huid. De combinatie met vitamine C (synergetische werking) verhoogt het antioxidant effect en de cellulaire regeneratie.
 10. Vitamina C: Is één van de meest belangrijke vitaminen voor celherstel en celbescherming. Aan alle GEODERM samenstellingen is deze belangrijke antioxidant toegevoegd..
 11. DELOUR complex: Het unieke DELOUR complex bestaat uit de actieve antioxidanten uit Galactoarabinan, verkregen uit naaldbomen in het noorden van de Verenigde Staten en uit Palmera de Açai, van de inheemse Açai palmbomen in Zuid-Amerika. Het reguleert vochtverlies en beschermt de huid tegen de inwerking van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken
 12. Bijenwas: Ondersteunt de huid bij het creëren van een beschermende barrière. Het vult rimpeltjes voorzichtig op en zorgt zodoende voor een liftend effect.

+ Resultaten

De huid hervindt haar elasticiteit en straalt weer. De huid wordt gevoed en gehydrateerd, waardoor rimpeltjes geleidelijk, op een geheel natuurlijke wijze, vervagen.

Het resultaat is een elastische, soepele en stevige huid met aanzienlijk minder lijntjes.

GEODERM KWALITEIT
 • Natuurlijke ingrediënten van ecologische origine.
 • Gebruik van essentiële, natuurlijke oliën.
 • Geen synthetische parfums, geurstoffen of kunstmatige kleurstoffen.
 • Geen producten van petrochemische of synthetische origine.
 • Emulsies van natuurlijke origine.Geen synthetische conserveringsmiddelen..
 • Strenge kwaliteitscontrole van product en proces.
HEBT U MEER INFORMATIE NODIG?

Geoderm, schoonheidsproducten en natuurlijke biologische cosmetica..

U vindt hier de beste producten voor de verzorging van uw huid, cosmetica voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

Natuurlijke producten

 

Geoderm, BioCultura 2019, Madrid

BioCultura (Feria de productos ecológicos y consumo responsable BIO) IFEMA Madrid

GEODERM, VIVANESS 2020, Nuremberg

VIVANESS 2020

GEODERM, COSMOPROF 2020, BOLOGNA

COSMOPROF 2020